Zoeken naar zoek middag

Uw zoekactie voor zoek middag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk sexmaatje gezocht voor nu
Hoi ik ben man 42 1m80 95 en versa eerder top, ik zoek voor nu een leuk sexmaatje omgeving Grobbendonk Zandhoven Zoersel. Ik kan eventueel ontvangen. Jij liefst -30j en slank met flinke paal. Stuur met je stats foto en eventueel gsm nummer of Snapchat dan kunnen we via daar verder communiceren. Geile grtjs  

Leuk sexmaatje gezocht voor nu
Andy 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
ik zoek voor vandaag top/versa
Ik ben een bischierige jonge kerel met weinig ervaring. ik hou van assplay en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. mijn stats zijn 185 83k 14cm versa meer bottom ingesteld. Ik zoek een man die net als ikzelf graag experimenteert.Ik zou vandaag graag een dominante man willen ontmoeten voor wat erotisch plezier met een vleugje BDSM Sta voor veel open, en wil evt experimenteren met light bondage, anal play, chastity.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben een zeer onderdanig slet die een zeer dominante top man zoekt. Wordt graag vastgebonden om geneukt te worden en te pijpen. Moet gewoon ondergaan in de sex. Kan me wel verplaatsen tussen 8 uur smorgens en 17 uur savonds. Ontvangen kan ik niet.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
nottoobad95 26 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
zoek oudere man
hallo ben op zoek naar oudere man die kan ontvangen niet te ver uit de buurt om mij te pijpen in je auto kan ook als je rustig plekje kent  

zoek oudere man
Stijn 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fantasie
Wie helpt mij mijn fantasie waar te maken? Ik zoek een slanke versa man tot 40 jaar die klein tot normaal geschapen is. Ik kom bij je binnen en jij ligt geblinddoekt in je boxershort op bed. Eventueel met de handen vastgebonden. Ik gebruik je lichaam dan als mijn persoonlijk speeltje met het nodige respect en zonder extremen. Ik ben 33j, 1m83, 79kg en klein geschapen 12x3.  
Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Single Bi-man m86 98kg Ik zoek stuk jongere gasten Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en verwacht dat ook ! Graag uw stats/wensen (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijk genieten
Bij deze zoek ik,48 jarige man 1m77 en 86kg, een persoon die net als ik wil genieten zonder verdere verplichtingen. Een heerlijke date zonder verplichtingen met nodige respect en discretie naar elkaar waar alles mag maar niets moet. Lijkt jouw dit iets en kun jij ontvangen in de regio van Mechelen mag je mij zeker berichtje sturen en spreken we af! Hopelijk tot snel!  

Heerlijk genieten
Luiertje 49 jaar Noord-Brabant - Alphen-Chaam
Adult baby zoekt papa
Hoi ik ben een adult baby en draag graag luiers en zoek dan ook iemand die dat geen probleem mee heeft en die ook mijn papa wilt spelen. Natuurlijk houdt ik ook van knuffelen en meer🍆  

Adult baby zoekt papa
Rukslet 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wie rukt mij en wil ook rollenspel?
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen.  

Wie rukt mij en wil ook rollenspel?
zin in lekkers 62 jaar Vlaams-Brabant - Halle
pik gezocht!
Zoek pijplul .Of stel iets voor. val op jonger dan 40 en slank.Ik zoek geen bott. Ben 62-1m78-83kg. Ervaring niet nodig wel beslist zijn. Huidskleur of cm maakt niet uit.Fwb kan ook, zou fijn zijn!Ben benieuwd of iemand zin heeft! Ik ontvang. Stats en locatie meegeven in bericht.En graag meer dan 3 woorden! Fantasten aub onthouden!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10